OM EFENDYS


Vill du uppleva fantastisk god mat, och dryck med unik miljö då är Efendys Food Court perfekt!


Efendys Food Court är en modern foodcourt med en varm, personlig, avslappnad och familjär känsla. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker, och för alla tillfällen.


Vi på Efendys vill inte glömma bort barnen som besöker oss. Därför har vi fått in en stor lekhörna där barnen kan leka av sig. Busa i bollhav, rutschkanor och hinderbana. Under tiden kan föräldrar äta och fika i lugn och ro.


Menyn är noga planerad för att det ska finnas något för alla åldrar och smaker. Oavsett om du är sugen på lunch, fika eller en god middag. Det finns alltid något gott på menyn som passar just dig!


Här får maten stå i centrum!


Våra gäster kommer hit vid alla tider – före eller efter shoppingen, lunch med kollegorna efter skolan med vänner, en tidig eller sen middag med familjen.


Här är alla välkomna till en mysig och avslappnad miljö!

LEKHÖRNA FÖR BARNEN


För att lyckas hålla allas humör på topp vill vi på Efendys inte glömma bort barnen som besöker oss.

Barn har alltid energi över till lek och bus. Låt barnen leka av sig i lekhörnan, busa runt i bollhav, rutschkanor och hinderbana. Under tiden kan föräldrar äta och fika i lugn och ro i en trivsam miljö.

Hos oss hittar du en stor variation av populära barnrätter. Tre olika barnmenyer på tre olika restauranger som är speciellt framtagna för våra små gäster. I alla menyer ingår även en Capri sun (Festis).

EFENDYS FOOD COURT VILL VÄXA


Vi har det perfekta konceptet för dig som hyresvärd om du står med en tom lokal som du vill fylla med en lönsam verksamhet?


Nu har hyresvärdar möjlighet att ta del av, ett unikt koncept som passar alla åldrar och smaker när det gäller god mat.


Om du är en hyresvärd med en attraktiv lokal som söker en stabil hyresgäst, vänligen maila här eller ring
Bengin Ozeran 073 99 61 996